Мога ли парцел под балдахин направена в имот, не се купуват?
Въпрос от Владимир Eremin
Добър ден. Наех за три декара земя, която е заобиколена от земя мина. Под наем е била разпределена за изграждане на навеса, без право на изграждането на цялостна, капиталовата структура (което не ми пука). Мога ли да се организира със собствеността на земята, а не да купите? (Цената на описа на 3000000 рубли, това е ужас!)
Отговорът от експерт
Добър ден, повтарям, аз - един строител, а не адвокат, и този въпрос ще бъде по-добре да се свържете с Директора на ралито, което ви и ще ви помогне в решаването.
Въпреки това, търсенето на информация по този въпрос, дай ми мнение:
Съдържание без пари е невъзможно, това просто не се случи. Във вашия случай, изкуплението е възможно за описа, или в противен случай - чрез търг, където цената може да бъде много по-ниска. Въпреки това, тук бедата - администрацията е малко вероятно да се съгласи на такова;
Тя ще бъде по-добро решение за дългосрочен договор за наем, сайтове за повече работа, освен вас, никой не може, поради което администрацията по този въпрос със сигурност ще ви посрещне.
Фондация кей
Земята под гаражи генерира доход
"Бездомните" Владимир автомобили: нашата ситуация е почти безнадеждни
Без регистрация парцели могат да продават
Увеличаването на цената на места за паркиране принуди московчани ходят на ралито
В нарушение на закона е бил разпределен земя за изграждане на гаражи
Отдаване под наем на земя в GSK
Регистрация на договора за наем на помещения в GSK
Външен вид след реконструкция гараж
Осъществяване на покупка и продажба на метална гаражна
Осъществяване метален гараж
Осъществяване samostroya
Регистрация на имота незавършено строителство
Пътен просвет под гаража, без да купуват
Прехвърляне черупка гаражи
Политики GSK
Приватизацията на земя в GSK