Мога ли парцел под балдахин направена в имот, не се купуват?
Въпрос от Владимир Eremin
Добър ден. Наех за три декара земя, която е заобиколена от земя мина. Под наем е била разпределена за изграждане на навеса, без право на изграждането на цялостна, капиталовата структура (което не ми пука). Мога ли да се организира със собствеността на земята, а не да купите? (Цената на описа на 3000000 рубли, това е ужас!)
Отговорът от експерт
Добър ден, повтарям, аз - един строител, а не адвокат, и този въпрос ще бъде по-добре да се свържете с Директора на ралито, което ви и ще ви помогне в решаването.
Въпреки това, търсенето на информация по този въпрос, дай ми мнение:
Съдържание без пари е невъзможно, това просто не се случи. Във вашия случай, изкуплението е възможно за описа, или в противен случай - чрез търг, където цената може да бъде много по-ниска. Въпреки това, тук бедата - администрацията е малко вероятно да се съгласи на такова;
Тя ще бъде по-добро решение за дългосрочен договор за наем, сайтове за повече работа, освен вас, никой не може, поради което администрацията по този въпрос със сигурност ще ви посрещне.
- Фондация кей
- Земята под гаражи генерира доход
- "Бездомните" Владимир автомобили: нашата ситуация е почти безнадеждни
- Без регистрация парцели могат да продават
- Увеличаването на цената на места за паркиране принуди московчани ходят на ралито
- В нарушение на закона е бил разпределен земя за изграждане на гаражи
- Отдаване под наем на земя в GSK
- Регистрация на договора за наем на помещения в GSK
- Външен вид след реконструкция гараж
- Осъществяване на покупка и продажба на метална гаражна
- Осъществяване метален гараж
- Осъществяване samostroya
- Регистрация на имота незавършено строителство
- Пътен просвет под гаража, без да купуват
- Прехвърляне черупка гаражи
- Политики GSK
- Приватизацията на земя в GSK