Как да се изчисли височината на тавана на банята?
Видео по темата "Височината на таваните в сауната на труп"
Съдържание
Добър ден, експерт! Аз се изгради сауна. Как да се изчисли височината на тавана? Също така, аз не знам как правилно да се счита за цялата площ на банята. Помощ съвет!
Видео на "Оптимална височина на тавана в банята"
Височината на кутията директно влезете баня обикновено се разглежда като 2.5 m. Но този проект стандарт, тъй като след монтаж на греди и след лъча е поставен върху Finish паркет, височина кутия от пода до тавана в стаята за баня се намалява и се намира на около 2,2 м. Трябва също да се има предвид, че на пода уреждане без изолация в бани перално помещение.
Сродни видеоклипове "BC: подкрепа Стропила - на mauerlat, лъчът"
Тези стандарти са проверени от времето и опита на много поколения, и поради това със сигурност са оптимални за изграждане на висококачествени вани. Той е свързан с желанието да се загрее банята бързо и лесно. Желателно е да се максимизира икономия на гориво. Въпреки това, не изключва възможността, че някога ще трябва да се увеличи височината на таваните. След това ще бъде необходимо да се изчисли височината на тавана на височината довършителни операции - 2.2 m, а не от основните - 2.5 m.
Сега за района на баня: то обикновено е произволно, и зависи преди всичко от броя на хората в помещението, което се изчислява. Естествено, че е важно какво района разпределени за изграждане.
Свързани видеоклипове "Рафтър система фронтон покрив"
Стандартната стая се състои от най-малко три отделни стаи: чакалня, пералня и парна баня с. Но ако е необходимо нивото на басейна може да се увеличи, както и редица вътрешни помещения.
В допълнение към стандартните стаи, проектът може да включва наличието на няколко спомагателни: душ, мивка за гориво за отопление, масаж, стаи за почивка и други. Струва си да припомним, че всички стаи в банята трябва да просторни, в стаята не беше пълен.
- Правилното изграждане на баня
- Като свои ръце, за да се изгради сауна с басейн?
- Красиви идеи за баня осветление
- Имам ли нужда от вентилация в банята
- Как да си направим таван в банята с ръцете си: Съвети специалисти
- Тестът на гипсокартон таван
- Дим сауна - руската версия на стария устройството пара
- Какви са нюансите на керамични плочки в парната баня?
- Каква трябва да бъде с размерите на баня, изработени от дървени трупи?
- Как и защо да се проветри сауната?
- Как да се отървем от студените течения по пода в парната баня?
- Как да се организира пароизолация пара?
- Паробариера окачен таван
- При които се изискват проветряване на помещението?
- Дали да се направи един прозорец в парна баня?
- Как да се изгради една сауна с таванско помещение?
- Проекти вани с тавански
- Какво може да е оптималният размер на банята?
- Как да си направим таван в банята?
- Височината на тавана в парната баня
- Обемът на чугун баня в литри