За дебелината на изолацията за тези, които работят с ръцете си
Добър ден.
Съдържание
Видео по темата "Дебелината на изолацията на покрива"
Дебелината на екструдиран максимум полистирол трябва да бъде 10 см, т.е. два слоя плочи от 5 см. Повече стека няма смисъл, тъй като изолационни характеристики на изолацията, за да се увеличи още няма.
Пореста равномерно разположени материал структура с примерно диаметър на меша от 0.1 до 0.2 mm осигурява качествена изолация.
Приблизителен живот - до 40 години.
Що се отнася до това, което наричаме нагревател с места за закрепване на тръби. Вие най-вероятно ще означава, профилирана плоча за вода подово отопление. Ако ще да се направи в такава система за отопление, да се споразумеят - Профил на плоча - нещо добро.
По принцип, на плочата е изработена от пресована експандиран полистирол, който получава допълнителна сметка на сила печат.
Горният слой предпазва специално Mylar филм, в допълнение, замислена за удобно подреждане колони с тръбите охладителните.
Удобно, по принцип всички тези съвети са снабдени със система за заключване, която улеснява инсталирането, и ускорява времето за полагане подово отопление на.
Долната страна на плочата има достатъчно "pupyrchatuyu" структура, която не само спомага за изглаждане на малки неравности на пода, но и значително да увеличи звукоизолация строителството.
Ако обмисляте тези плочи като опция, то наистина е допълнително се поставят под пода на екструдиран пенополистирол не трябва да бъде.
Така че той е даден, че да предпочитат - по принцип за вас да решите. И двата метода не са лоши, аз мисля, че трябва да се обърне внимание на компонентите цени.
Надявам се, че ми съвети и препоръки ще бъдат полезни за вас, и ако по време на инсталацията имате още въпроси, моля, аз съм винаги с нас.
- Конструкцията на покрива: топло и хидроизолационни
- Покривна изолационни плочи от полистирол
- Как се прави с високо качество топлоизолация на основата на цокъл
- Опцията за извършване на припокриването между стаята и подпокривното пространство
- Трябва ли да изолират покрива, ако тавана на помещението е с изолация
- Къща затопляне на връзките
- Затоплянето на фондация
- Технология изолация база извън
- Технология изолация база извън
- Затоплянето на покрива на гаража
- Как и какво да изолира основата на частна къща?
- Монтаж на екструдиран пенополистирол
- Как да бъдат прикрепени към повърхността на материала за отопление
- Покрив изолация технология
- Топлоизолацията на подово отопление
- Стена изолация екструдиран полистирен
- Стена изолация полистирен вътре
- Как се прави изолация с помощта на полистирол
- Видове изолация за под гореща вода
- Топлоизолацията на мансарден покрив отвътре
- Как да се изолира пода с пенополистирол