Инструменти за рязане на плочки: отнеме само най-необходимите!
Добър ден.
Има няколко възможности за специални инструменти:
Видео по темата "Как да се откажат метод дядо Пушенето"
- Една малка ръчна циркуляр, известен като "Пчела" - много удобен и напълно достъпна инструмент - ще бъде необходимо да се намали закупи специален диск, които са специално предназначени за това - но в този случай трябва да се отбележи, че плочката е желателно да се старателно се накисва, тъй като подаването на вода по време на рязане не трябва да правите - можете да развали този инструмент;
- Специални машини рязане на керамични плочки - много удобно, но тясно специализирана инструмент. В този случай, качеството на среза ще бъде най-добре, тъй като машината е предназначена за манипулиране на данни - присъствието на входа на вода прави плочката на процеса рязане е много по-чист, тъй като няма да има голямо количество прах, което се дължи на водоснабдителната и използването на добри режещи триони - glazurevaya повърхност плочки не Тя ще бъде отрязана.
Единственото нещо, което вашия основен условие беше да се намали плочки без брак - без опит е доста проблематично.
Освен това, аз ви съветваме да бъдат много внимателни при работа с "пчела", този инструмент е доста капризна, и в ръцете на новак - и дори опасно. Уверете се, че устройството е здраво закрепена, а дори и себе си - да инструмента свързана мрежа не позволяват на децата.
Вторият вариант, разбира се, много удобно, признавам, аз имам такова дружество "Makita". И рязане точна и качество, и наистина след рязане дори върху плочките с плитка победител в състезание няма пукнатини glazurevym покритие.
Като алтернатива мога да ви предложи да вземете плочки и отидете на строителния пазар, често капитана, ако натоварването е малко, прави рязък пред очите ви.
Надявам се, че моите съвети за избор на инструмента ще бъдат полезни, освен това, вашият разрез ще правя без брак.
И ако все още имате въпроси - моля свържете се с нас на мястото, аз съм винаги щастлив да отговори!
- Намаляване на керамични плочки
- Рязане на плочки по различни начини
- Как да се намали плочки, ако не и професионален инструмент?
- Как да изберем циркуляр?
- Как да изберем циркуляр: правилата за подбор
- Как да се намали металокеремида с помощта на прободен трион?
- Как да стартирате ръчно плочки фрези?
- Колкото по-добре нарязани каменинови плочки
- Плочка за употреба: устройство, което да се използва у дома
- Как да използвате плочката?
- Плочки рязане мелница, мозайката и Плочка
- От собствената им за намаляване на дупка в плочката?
- Особености рязане плочки
- Как да се намали плочки с различни инструменти?
- Как е рязане плочки
- Клинкер плочки: прерязано прав инструмент
- Как да се намали керамични плочки мелница
- Как да се намали плочки?
- Тъй като елмаз за рязане плочки
- Как да изберем ръководство нож плочки?
- Как и какво е правилно да се намалят с керамични плочки за стенни и подови плочки?